Tekenwedstrijd voor nieuwe Omgevingsvisie - gemeente

Heb jij een goed idee hoe Scherpenzeel er mooier, leuker, uitdagender en duurzamer uit kan komen te zien? Doe dan mee met deze tekenwedstrijd!

Voor de nieuwe Omgevingsvisie (www.meetupscherpenzeel.nl) die ontwikkeld wordt, zijn ideeën van inwoners, bedrijven, organisaties, verenigingen en dus ook kinderen van harte welkom! Want juist de jeugd heeft creativiteit en originele ideeën over hoe de omgeving van Scherpenzeel er nog meer beter op zou kunnen worden.


Kinderen weten vaak goed wat ze belangrijk vinden in hun (woon)omgeving. Door een tekening te maken van waar ze juist heel blij van worden in Scherpenzeel of iets dat ze heel graag zouden willen hebben in Scherpenzeel, kunnen wij ook deze dingen mogelijk een plek geven in de nieuwe visie. Dat kan zijn: de speeltuin die ze zo leuk vinden, het sportveld waar ze blij mee zijn, of juist het missen van een plek om een hut te bouwen, of meer knikkerpotjes.

 

 

Praktische informatie:

Uiterlijk 15 november de tekening opsturen via mail of postadres naar de gemeente (informatie staat op de kleurplaat).

Downloaden van bestand kan via de website van de gemeente www.scherpenzeel.nl/omgevingswet onder tabblad ‘documenten’ of via de link onderaan dit bericht.

De twee winnende tekeningen ontvangen een mooi boek (1 uit categorie 4-7 jaar en 1 uit categorie 8-12 jaar).

Kindertekenwedstrijd Meetup Kindertekenwedstrijd Meetup